torstai 9. lokakuuta 2014

Hyvät neuvot on tarpeen

¢Syö kasviksia, hedelmiä ja marjoja useita kertoja päivässä
¢Syö täysjyväleipää ja -puuroa
¢Käytä leivälle kasvirasvalevitettä ja suosi kasviöljyjä
¢Syö kalaa ainakin kahdesti viikossa
¢Nauti rasvatonta maitoa tai piimää päivittäin, mutta janoon vettä
¢Valitse vähäsuolaisia elintarvikkeita
¢Liiku päivittäin ainakin puoli tuntia

¢Syö säännöllisesti, 4-6 kertaa päivässä, älä napostele väliajoilla!

¢
¢
¢

4 kommenttia:

  1. Tämä on virallinen ravitsemus neuvontaohjeistus. Jokainen löytää itselleen sopivan ruokavalion kun kuuntelee itseään ja pyrkii hyväänoloon ja mielenrauhaan, elää sovussa itsensä ja muiden kanssa ja tahtoo hyvää itseellen ja myös kaikille muille. Rakkauden ilosanoma on meitä kaikkia varten.Rakasta itseäsi ja sit vasta niitä muita ja kaikkia karvanamoja ja karvakäsiä voi rakastaa ja pitää heitä kädesta, elä niin kuin neuvot muita, muuten et ole oikeassa, opettajat ovat tärkeitä tien näyttäjiä, omalla laillaan kylähulluja...mutta ah niin tarpeellisia...rakastan teitä kaikkia maailman opettajia ja kaikkia niitä jotka ovat vastaanottavaisia uudelle ja vanhallekin tiedolle. Meidän vain pitää yhdessä kaivaa ne vanhat isoäidin ohjeet ja isoisän vinkit ja välttää turhaa työtä ja kulutusta!!!less is more!!!love is my passoin, take care and so on, lets be tocaethö!!! Sorry my rally language! But I even try my best!!!

    VastaaPoista
  2. This is the official nutrition counseling guidance. For everyone to diet when you listen to himself and tends to hyväänoloon and peace of mind, to live in harmony with himself and with others and wants to be a good itseellen, and also for all the others. For the love of the good news is all of us.Love yourself and sit opposite the other, and all the karvanamoja and the hair of hands can love and hold them kädesta, live as the advice of others, otherwise you are not right, the teachers are important to the road näyttäjiä kylähulluja, somehow ... but oh so necessary ... I love you all the world's teachers, and all those who are receptive to new and country data. We just keep together to dig up those old grandma's and Grandpa's tips, and to avoid unnecessary work and consumption!!!less is more!!!love is my passoin, take care and so on, lets be tocaethö!!! Sorry my rally language! But I even try my best!!!

    VastaaPoista
  3. Тама на virallinen ravitsemus neuvontaohjeistus. Jokainen löytää itselleen Hinta ruokavalion Кун kuuntelee itseaan ja pyrkii hyvaanoloon ja mielenrauhaan, sovussa itsensä elää ja muiden kanssa ja tahtoo hyvää itseellen ja kaikille muille myos. Rakkauden ilosanoma на meitä varten kaikkia.Rakasta itseasi ja ja niitä muita огромна седи kaikkia karvanamoja ja karvakasia voi rakastaa ja pitää heita kädestä, ела niin kuin neuvot muita, muuten et ole oikeassa, ovat tarkeita nayttajia, omalla laillaan kylahulluja Тян opettajat... ах niin tarpeellisia mutta... rakastan Grande kaikkia maailman opettajia ja kaikkia niitä jotka ovat uudelle vastaanottavaisia ja vanhallekin tiedolle. Медианата напразно pitää yhdessä kaivaa ne vanhat isoaidin ohjeet ja vinkit isoisan ja turhaa имиграцията valttaa ja kulutusta!по-малко е повече!Любовта е моя passoin, се грижи и така нататък, нека да е tocaetho! За съжаление моя език рали! Но аз дори опитвам my най-добър!

    VastaaPoista
  4. TAMA olarak virallinen ravitsemus neuvontaohjeistus. Jokainen löytää itselleen Hinta ruokavalion kun kuuntelee itseaan ja pyrkii hyvaanoloon ja mielenrauhaan, sovussa itsensä elää ja muiden kanssa ja tahtoo hyvää itseellen ja kaikille muille myos. Rakkauden ilosanoma meitä varten kaikkia üzerinde.Rakasta itseasi ja ja niitä muita muazzam oturmak kaikkia karvanamoja ja karvakasia voi rakastaa ja pitää heita kädestä, ela niin KUIN neuvot muita, muuten et ole oikeassa, ovat tarkeita nayttajia, omalla laillaan kylahulluja tien opettajat... ah niin tarpeellisia mutta..... rakastan Grande kaikkia maailman opettajia ja kaikkia niitä jotka ovat uudelle vastaanottavaisia ja vanhallekin tiedolle. Meidan boşuna pitää yhdessä kaivaa ne vanhat isoaidin ohjeet ja vinkit isoisan ja turhaa göç valttaa ja kulutusta!az daha!aşk benim passoin dikkat çekmek ve benzeri, tocaetho olalım! Üzgünüm, benim dil toplanın! Ama ben bile elimden geleni yapıyorum!

    VastaaPoista