lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hyvää kansainvälistä Naisten päivää!

Tänään on sunnuntai 8.3.2015 ja ulkona on +2,7 astetta lämmintä ja vielä on pilkkopimeää. Räystäältä tippuu vesi ja ulkona on loskaista ja liukasta.

Kävin eilen rakennusmessuilla Jyväskylän Paviljongissa. Paikanpäällä oli runsaasti yleisöä ja paljon näytteilleasettajia. Eniten minua kiinnosti piipunkunnostus ja siihen liittyvät asiat. Taloni on tehty noin 40 vuotta sitten ja kaipaa monenlaisia kunnostustoimia. Tapasin myös vanhoja tuttuja, olipa kiva rupatella. Entinen opettajani Partasen Hilkkakin oli siellä miehensä Eskon kanssa.

Seuraavana suunnistin keskustaan ja Sokkarille, siellä oli Kauneus-teema ja paljon siihen liittyvää oheistoimintaa. Tapasin pari mukavaa kemppariosaston myyjää, heidän kanssaan jutellaan aina kun käyn siellä.

Viimeinen vierailukohde oli Ok-auto, paikallinen autoliike, joka myy Toyota-merkkisiä autoja. He jakoivat kaikille nais-asiakkaille ruusun ja suklaalevyn Naisten päivän kunniaksi. Sielläkin oli mukavia ihmisiä, heidänkin kanssaan parannettiin maailmaa.Puhuttiin miehistä ja uskonnosta.

Kotimatkalla poikkesin vielä Äitin luona hernekeitolla, kylläpä se olikin todella hyvää ja maukasta. Lisäkkeenä luomumaitoa ja luomusalaattia leivällä ja jälkiruokana pullakahvit.

Kiva lauantai!

-Sari-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti